Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Welcome to the F.H.


Το πιο κάτω άρθρο ασχολείται με ένα από τα πιο πρακτικά ζητήματα τα οποία, ιδιαίτερα σε περιόδους οικονομικής κρίσης, απασχολούν άτομα ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού: το F.H. (τουτέστιν “the Fuck-Hotel”). Γνωρίζετε κι εσείς κάποιο F.H. στην περιοχή σας; Αν ναι, θα χαρούμε να το μοιραστείτε μαζί μας.  


Αστερης
Αναμφίβολα θα έτυχε σε πολλούς από εσάς να γνωρίσετε κάποιον/-α και μετά να θέλετε να πάτε κάπου για τα περαιτέρω. Αν έχετε γνωριστεί σε gay-sauna ή σε sex-club (απ’ αυτά δεν υπάρχουν στην Κύπρο, δυστυχώς), εκεί υπάρχουν καμαρίνια. Αν έχετε γνωριστεί σε ερημική παραλία (ενδεχομένως και gay-παραλία), και εκεί μπορείτε να βρείτε κάποια γωνιά. Αν έχετε γνωριστεί αλλού, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού να βρεθείτε μια άλλη μέρα σε κάποιον από τους προαναφερθέντες χώρους. Αν όμως στην περιοχή σας δεν έχει τιποτ’ απ’ ολ’ αυτά, τι κάνετε; Το αυτοκίνητο δεν είναι ιδιαίτερα ιδανική λύση, κυρίως λόγω στενότητας χώρου. Ακριβώς εδώ τίθεται η λύση του FH.

 
Σελένα
Υπάρχει μια προκατάληψη ενάντια στα FH. Κάποιοι λένε «δεν μ’ αρέσει το στημένο παιχνίδι, μ’ αρέσει το τυχαίο». Αυτός όμως είναι ένας εντελώς μη-ρεαλιστικός τρόπος να βλέπεις τα πράγματα καθώς δεν μπορούμε πάντοτε να βασίζουμε τη ζωή μας στην τύχη. Υπάρχει ασφαλώς η πιθανότητα να γνωρίσεις κάποιο άτομο που σ’ αρέσει και να έχει το δικό του χώρο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει ν’ απορρίπτεις όποιο άτομο σ’ αρέσει μεν αλλά δεν έχει δικό του χώρο δε. Η τύχη δεν εγγυάται ότι θα τα βρεις όλα έτοιμα. Σκέψου π.χ. ότι μπορεί να πέσεις από το 10ο όροφο μιας πολυκατοικίας και να τύχει εκείνη τι στιγμή να περνά από κάτω ένα φορτηγό με μαξιλάρια και να μην πάθεις τίποτα! Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να πέσεις από το 10ο όροφο μιας πολυκατοικίας ελπίζοντας ότι δεν θα πάθεις τίποτα. Όντως μπορούν να τύχουν πολλά απροσδόκητα –είτε θετικά, είτε αρνητικά. Το να βασιζόμαστε όμως στην τύχη δεν είναι πάντοτε η καλύτερη επιλογή.  


Λούσι
Η οικονομική κρίση έχει καταστήσει τα FH ιδιαίτερα δημοφιλή. Πέρασαν οι εποχές που έβρισκες δουλειά στα 20 και αμέσως μπορούσες να εξασφαλίσεις δάνειο για να αγοράσεις το σπίτι σου (ιδιαίτερα αν ήσουν παντρεμένος υπήρχε πληθώρα στεγαστικών σχεδίων). Επί τη ευκαιρία να αναφέρω ότι εκείνες τις εποχές είχε όντως νόημα η απαγόρευση «μην κάνεις sex αν είσαι ακόμα ανύπαντρος/-η» διότι τότε δεν καθυστερούσαν μέχρι τα 30 για να παντρευτούν. Λόγω των καταστάσεων σήμερα, πολύς κόσμος –για οικονομικούς κυρίως λόγους- μένει στο πατρικό του μέχρι να ανέλθει οικονομικά. Ο δε γάμος καθυστερεί ακόμα περισσότερο. Είναι όμως πολύ αφύσικο το να μένεις χωρίς sex μέχρι να ανέλθεις οικονομικά. Εξάλλου, όταν η φύση είχε εφεύρει το sex δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει ότι οι [άμυαλοι] άνθρωποι θα εφεύρισκαν το χρήμα και θα εξαρτούσαν τα πάντα απ’ αυτό (ακόμα και το sex)! Το γεγονός ότι τα FH είναι σχετικά φθηνά είναι μια αρκετά πρακτική λύση στο πρόβλημα.  

 
Ηλίας
Αν και το ιστολόγιο ΑΓΑΠΗ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ασχολείται με τη σεξουαλικότητα, πιστεύω ότι αυτό το άρθρο παρεισφρύει και σε άλλες πτυχές της ζωής. Τα FH, παρά την ειρωνικά παραπλανητική ονομασία που τους έχει δοθεί, χρησιμοποιούνται από πολύ κόσμο για άλλους σκοπούς. Ας υποθέσουμε ότι διαμένεις στην πόλη Α όμως απόψε έχεις ένα επαγγελματικό ραντεβού στην πόλη Β και ξέρεις ότι θα φύγεις αργά (άρα μπορεί να μην είσαι σε θέση να οδηγήσεις μετά). Άρα και σ’ αυτή την περίπτωση χρειάζεσαι κάπου να μείνεις. Σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο ή πανδοχείο ρωτήσετε αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα θα σας πουν αναλόγως. Αν δεν προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα, μπορείτε να ρωτήσετε αν ξέρουν άλλα ξενοδοχεία που μπορούν να σας εξυπηρετήσουν.

 

Και τώρα η σειρά σας: γνωρίζετε στην περιοχή σας κάποιο φτηνό ξενοδοχείο γι’ αυτό το σκοπό; Αναμένουμε τις απαντήσεις σας, είτε μέσω email είτε στα σχόλια πιο κάτω.

3 σχόλια:

  1. Av γνωρίσω κάποιον στο SECRETS και θέλουμε να πάμε κάπου "για τα περαιτέρω", πηγαίνουμε στο Layotis Hotel (τηλ. 24624700). Υπάρχουν δωμάτια για 5 ώρες και το κόστος κυμαίνεται από 23 ευρώ μέχρι 29.
    Στη Λεμεσό υπάρχει ένα ξενοδοχείο (το Parojim Hotel Apts, τηλ. 99434179, 99927281) που είναι 20 ευρώ για ολόκληρο το βράδυ. Μερικές φορές μπορεί να πάω στο SOTORENA Hotel (τηλ. 25324910) που είναι 20 ευρώ για 2 ώρες (ή 3 ώρες, έχει καιρό να πάω και δεν θυμάμαι).
    Στη Λευκωσία έτυχε να πάω στο LORDOS Hotel που είναι 30 ευρώ για 2 ώρες (τηλ. 22671039).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. άραγε υπάρχει στη Κύπρο κάποιο οργανωμένο ξενοδοχείο για σεξ? όπως έχουν οι υπόλοιπες χώρες... διότι δεν έχω βρει κάτι. Αν γνωρίζει κάποιος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξ όσων γνωρίζω, στην Κύπρο δεν υπάρχει οργανωμένο ξενοδοχείο για sex. Μπορώ όμως να προτείνω κάτι άλλο.
    Στην Κύπρο (όπως και σε πολλές άλλες χώρες) υπάρχουν sauna-clubs. Τα sauna-clubs έχουν μικρά δωματιάκια. Αν δηλαδή είδες κάποιον/-α μες τη sauna/steam room/jacuzzi και σου άρεσε και επίσης του/της άρεσες και εσύ, μπορείτε να μπείτε σε κάποιο από τα δωματιάκια που είναι για μασάζ. Μες το δωμάτιο μπορείτε να κάνετε και sex (γι' αυτό και παρέχονται δωρεάν προφυλακτικά στην είσοδο). Το sauna-club στη Λεμεσό επιτρέπει την είσοδο σε κάθε άτομο άνω των 18 ανεξαρτήτως φύλου. Δυστυχως προς το παρόν πάνε μόνο άντρες. Δεν ξέρω αν οι γυναικες δεν έχουν ανάγκη το sex, μάλλον θα μου μείνει η απορία.
    Σε ενημερώνω επίσης ότι το Layotis Hotel στη Λάρνακα βρίσκεται πολύ κοντά στο Secrets Club (το club που έχει απ' έξω σημαία του LGBT-Pride). Προσωπικά μου έτυχε αρκετές φορές να γνωρίσω κάποιον στο club και μετά να πάμε στο ξενοδοχείο. Άκουσα ότι και άλλα άτομα είχαν ενδιαφέρουσες γνωριμίες στο club (τόσο με άτομα του ίδιου φύλου καθώς και με άτομα του αντίθετου φύλου) και κατέληξαν στο ξενοδοχείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή